Wat betekent het om de vernevelaar te controleren?

Controleer de verstuiver of geen verstuiver: het apparaat detecteert de verstuiver niet (spoelweerstand> 3,5 ohm). Het is een open circuit probleem en het werkt niet.

Hoe lang gaat een spoel mee?

Gewone spoelkoppen kunnen ongeveer een week worden gebruikt.

Waar kan ik de producten van vapepens kopen?

vapes-winkels ondersteunen geen detailhandelsverkopen; als je onze producten wilt kopen, bezoek dan https://www.vapepensnl.com voor meer informatie over onze producten.

De damp ruikt verbrand

Als je vape verbrand smaakt, betekent dit meestal dat je coil is opgebrand; dit kan verschillende redenen hebben; soms, als je de mod start zonder voldoende e-vloeistof in de tank, zal de ring doorbranden; het is ook mogelijk dat de spoel na verloop van tijd verslechtert en verstopt raakt. Dit probleem kan worden opgelost door simpelweg de pod of het slot te vervangen. Je moet ook voor je pit zorgen en je nieuwe spoelen vullen, zodat ze niet meteen doorbranden.

Wie is verbannen uit vape shop-producten?

Minderjarigen, mensen die allergisch zijn voor alcohol (PG), patiënten met hartaandoeningen, patiënten met hypertensie, patiënten met luchtwegaandoeningen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, enz.